Nukkekodin elämää

Pikkutytön haave sai kasvaa 28 vuotta, ennen kuin se tuli todeksi eräänä syksyisen harmaana päivänä vuonna 2006. Tämän kuvakirjaston kautta pääset näkemään, mitä tuo haave pitää sisällään ja miten se muotoutuu päivien, viikkojen, kuukausien ja jopa vuosien kuluessa. Laitathan kommentteja, ne piristäisivät sivustoa kovasti!

Saturday, November 11, 2006

Tapetit seinille

Nyt olen vihdoin saanut laitettua tapetit seinään. Ullakko on vielä tapetoimatta, koska en osaa päättää, teenkö sinne lastenhuoneen ja kylpyhuoneen vai lastenhuoneen ja keittäjän huoneen...hmm.. Toisaalta tämä perhe voisi elää vielä siirtymävaihetta, jolloin ei ollut erillistä kylpyhuonetta vaan jokaisessa huoneessa pesuvadit jne...toisaalta taas voisihan keittäjä nukkua yläkerran erkkerissäkin, niin kauan kunnes talo saa kellarikerroksen. Vaikea päättää.

Tässä on nyt kuitenkin kuva tämänpäiväisestä urakasta. Edelleen lattialistat, kattolistat ja ikkunalistat puuttuu, niistä huonekaluista nyt puhumattakaan;) Mutta projekti etenee - hitaasti, mutta varmasti!:)

4 Comments:

  • At 1:01 AM, Anonymous Anonymous said…

    Moikka. Tässä utelisin, että mistä oot ton nukkiksen hankkinut? Mietin meinaan, että onko sama, jota itsellenikin olen tässä miettinyt...

     
  • At 6:50 AM, Blogger Heidi - omankodinonnea said…

    Nor, ostin tuon kodin Woodparkista.

     
  • At 6:50 AM, Anonymous Anonymous said…

    Ihanan pitkällä jo olet, kun on laitettu tapetit ja on asukkaatkin! Kateellisena täällä katselen, kun vielä on oma niin pahasti kesken.

     
  • At 7:09 AM, Blogger Heidi - omankodinonnea said…

    Miia, ei kyllä tunnu yhtään siltä, että olisin pitkällä. Jotenkin tämä tapetointi-urakka kyllästyttää, tai nyt lattioiden miettiminen. Olisi niin ihanaa, kun olisi jo kalusteet hankittuna ja voisi miettiä vain pientä sälää. Mutta huomaan kyllä itsekin, että olen vain malttamaton;)

     

Post a Comment

<< Home