Nukkekodin elämää

Pikkutytön haave sai kasvaa 28 vuotta, ennen kuin se tuli todeksi eräänä syksyisen harmaana päivänä vuonna 2006. Tämän kuvakirjaston kautta pääset näkemään, mitä tuo haave pitää sisällään ja miten se muotoutuu päivien, viikkojen, kuukausien ja jopa vuosien kuluessa. Laitathan kommentteja, ne piristäisivät sivustoa kovasti!

Wednesday, October 11, 2006

Jotain uutta, jotain vanhaa...

Viimeiset neljä iltaa on mennyt nukkekotijuttuja näperrellessä. Ekaksi tein tuon lampun, joka ei kyllä ole mikään suuri taidonnäyte;) Edellisiltana näpersin juomalaseja, niistäkin osa on ihan vinoja, mutta opetellaan, opetellaan. Tänään tein tuon peikonlehden ja valokuvat. Kiitos Maria ja Sanna vinkeistä:) Kuvassa oleva flyygeli on liian pieni tuonne kotiin, mutta olkoot nyt siellä niin kauan, kunnes talo saa kunnon kalusteet.

Tämä joulutähti koristaa nyt nukkekodin terassia, sen verran isokokoinen se on. Kiitos Maria ohjeesta:)

2 Comments:

  • At 12:22 PM, Anonymous Anonymous said…

    Sattuipas hauskasti, pongasin sivusi taaperoista ja mä olen aloittanut just tällä viikolla samanlaisen "urakan" :) tai no, tyttö sai serkultaan vanhan nukkekodin, ja sovittiin että mä saan rempata sen mieleisekseni. Nyt valmistellaanki nukkekotia joulua varten, meinattiin siitä tonttutalo tehdä.. saas nähdä kuinka mun käy :D tänään tehtiin eka satsi taikataikina-leivoksia joulua varten, ne onneksi säilyy... :D

     
  • At 4:11 AM, Blogger Heidi - omankodinonnea said…

    Tiinanen, olipa hauska sattuma:)Varo vaan, tämä harrastus vie kyllä mennessään;)Laitahan sitten blogiisi kuvia edistymisestä:)

     

Post a Comment

<< Home