Nukkekodin elämää

Pikkutytön haave sai kasvaa 28 vuotta, ennen kuin se tuli todeksi eräänä syksyisen harmaana päivänä vuonna 2006. Tämän kuvakirjaston kautta pääset näkemään, mitä tuo haave pitää sisällään ja miten se muotoutuu päivien, viikkojen, kuukausien ja jopa vuosien kuluessa. Laitathan kommentteja, ne piristäisivät sivustoa kovasti!

Tuesday, October 31, 2006

Lisää minijuttuja

Mie olen nyt jotenkin jumiutunut näihin minijuttuihin, eikä tuo itse talon sisustaminen edisty lainkaan. Tuntuu niin isolta projektilta aloittaa tapetointi, koska haluan siitä täydellisen ja pelkään, että sössin koko jutun. Senpä takia en ole käynyt vielä metsästämässä sitä tapettikirjaakaan. Kovasti suunnittelen, etsin tietoa viktoriaanisesta ajasta ja...niin, teen näitä pikku tilpehöörejä. Tässä uusin tuotos eli äidille ja isälle aamutossut, äidille kylpytakki, hajuvesiä ja lankakeriä neuleen kera.


5 Comments:

  • At 4:22 AM, Anonymous Anonymous said…

    Ihania jälleen:)

     
  • At 10:32 AM, Anonymous Anonymous said…

    Sama juttu... tyttären nukkekoti ei tunnu saavan tapettia pintaan ei sitten millään. Kun haluan senkin huolella tehdä vaikka lapsen leikkiin meneekin...
    Hienoa jälkeä taas olet tehnyt!

     
  • At 8:50 AM, Blogger Heidi - omankodinonnea said…

    Kiitos heli:)

    Mari, tottahan leikkiinkin pitää mennä täydellinen koti:)

     
  • At 9:52 AM, Anonymous Anonymous said…

    Hienoja minejä! Miten olet tehnyt nuo kynttilät, jotka ovat alemmassa postauksessa? Ovatko ne oikeita vai askartelumassaa? Hauska huomata, että olet toimintaterapeutti, itse aloin opiskella samaa alaa tänä syksynä.

     
  • At 12:05 PM, Blogger Heidi - omankodinonnea said…

    Liiolii: Kiitos:) Nuo kynttilät tein niin, että sulatin steariinia ja kaadoin sitä tyhjennettyihin vitamiinikapseleihin, jotka sitten kynttilöiden kovetettua sain leikattua irti. Sydämet noissa on rautalankaa, kun oikea lanka jäi huonosti. Eli polttaa ei noita voisi;) Onnea hyvästä ammatinvalinnasta!;)

     

Post a Comment

<< Home