Nukkekodin elämää

Pikkutytön haave sai kasvaa 28 vuotta, ennen kuin se tuli todeksi eräänä syksyisen harmaana päivänä vuonna 2006. Tämän kuvakirjaston kautta pääset näkemään, mitä tuo haave pitää sisällään ja miten se muotoutuu päivien, viikkojen, kuukausien ja jopa vuosien kuluessa. Laitathan kommentteja, ne piristäisivät sivustoa kovasti!

Sunday, November 26, 2006

Lisää lamppuja


Tein kuitenkin lisää lamppuja, jotta nukkeperheellä riittää valoa pimeisiin talven iltoihin.

Sunday, November 19, 2006

Tältä näyttää ulko-ovella nyt

Linjurin innoittamana näpersin minäkin lampun tuohon oven kylkeen. Nyt näkee iltapimeälläkin istuskella terassilla:) Lamppu on siis tehty tulitikuista, pahvista ja helmistä sekä maalattu akryylivärein.



Miun talo on muuten vielä nimeä vailla. Laittakaahan ehdotuksianne, oma pää kun lyö nyt ihan tyhjää;)

Saturday, November 11, 2006

Tapetit seinille

Nyt olen vihdoin saanut laitettua tapetit seinään. Ullakko on vielä tapetoimatta, koska en osaa päättää, teenkö sinne lastenhuoneen ja kylpyhuoneen vai lastenhuoneen ja keittäjän huoneen...hmm.. Toisaalta tämä perhe voisi elää vielä siirtymävaihetta, jolloin ei ollut erillistä kylpyhuonetta vaan jokaisessa huoneessa pesuvadit jne...toisaalta taas voisihan keittäjä nukkua yläkerran erkkerissäkin, niin kauan kunnes talo saa kellarikerroksen. Vaikea päättää.

Tässä on nyt kuitenkin kuva tämänpäiväisestä urakasta. Edelleen lattialistat, kattolistat ja ikkunalistat puuttuu, niistä huonekaluista nyt puhumattakaan;) Mutta projekti etenee - hitaasti, mutta varmasti!:)