Nukkekodin elämää

Pikkutytön haave sai kasvaa 28 vuotta, ennen kuin se tuli todeksi eräänä syksyisen harmaana päivänä vuonna 2006. Tämän kuvakirjaston kautta pääset näkemään, mitä tuo haave pitää sisällään ja miten se muotoutuu päivien, viikkojen, kuukausien ja jopa vuosien kuluessa. Laitathan kommentteja, ne piristäisivät sivustoa kovasti!

Tuesday, March 25, 2008

30-vuotis synttärihumua!!

Tänään tuli kriisin paikka, kun tuli täyteen 30 vuotta siitä, kun mie parkaisin ensimmäisen kerran. Kriisiä liennytti kuitenkin kovasti mieheltäni ja veljeltäni saatu iiiiiihana paketti: uusia huonekaluja ja pikku tavaroita Dolls House Emporiumista. Päivitän nyt vihdoin sitten blogianikin ja näytän teillekin, mitä ihanuuksia olen saanut eli lastenhuoneeseen kalusteet, olohuoneeseen takan, kynttilät, kellon, maton, ruokailuhuoneeseen maton ja kylpyhuoneeseen tarvikkeita. Mukana tuli myös Villa Unelmaan siivooja, hänestä laitan kuvia myöhemmin. Aivan ihania kaikki!!:) Kiitos siis vielä kerran miehelle ja veljelle:)

Tältä siis näyttää Villa Unelmassa tällä hetkellä. Vointi ei oikein salli vielä muuta suurempaa tekemistä, mutta ihana oli päästä vihdoin päivittämään talon sisusta:)

Labels: ,

5 Comments:

 • At 12:24 PM, Blogger Eliisa said…

  Kauniita tavaroita olet saanut. Onnea onnea, ei paha ikä yhtään tuo 30v ;) Simiini pisti erityisesti ihanat tapettisi. Joka huoneessa mitä ihanimmat. Lasten huoneessa erityisen kaunis. Mistä olet näitä hankkinut?

  terkuin Eliisa Villa Ellasta

   
 • At 1:19 PM, Anonymous anja said…

  Onnea synttärien johdosta! Voisin vanhentua vaikka joka päivä, jos saisin yhtä hienoja lahjoja päivittäin - Vai tulikohan luvattua liikaa ;) Sulla on kyllä maailman parhaimmat puoliso ja veli, kun tällaisia ovat hankkineet:

   
 • At 11:13 PM, Anonymous Lotte said…

  Onnea, onnea!
  Tosi kauniilta näyttää Villa Unelmassa! Mielettömästi kaikkea pientä ihanaa!!!
  Ja nuo ihanat tapetit pistivät minunkin silmään ;o) Aivan suloisia!
  Toivon sulle paljon kärsivällistä mieltä, voimia ja iloa! Ja hurjasti onnea tulevia koitoksia varten :o)

   
 • At 4:23 AM, Blogger syysunelma said…

  This comment has been removed by the author.

   
 • At 4:25 AM, Blogger Syysunelma said…

  Kiitos Eliisa:) Noista tapeteista suurimman osan olen tulostanut täältä: http://www.jennifersprintables.com/printables1.html Tuo on minusta kiva paikka, kun sieltä löytää oikealle aikakaudelle kivasti erilaisia tapetteja. Muistaakseni lastenhuoneen tapetti oli myös tuolta, mutta nyt sitä ei siellä näkynyt enää. Tuon sivuston pitäjä päivittelee noita sivuja aika ajoin.

  Kiitos Anja!:) Kyllä olen itsekin tosi iloinen näin ihanasta synttärilahjasta!:)

  Kiitos Lotte oikein kovasti:) Kärsivällisyyttä nyt koetellaan, mutta kyllä se on varmasti sitten kaiken tämän arvoista - ja tuplasti vieläpä:)

   

Post a Comment

<< Home