Nukkekodin elämää

Pikkutytön haave sai kasvaa 28 vuotta, ennen kuin se tuli todeksi eräänä syksyisen harmaana päivänä vuonna 2006. Tämän kuvakirjaston kautta pääset näkemään, mitä tuo haave pitää sisällään ja miten se muotoutuu päivien, viikkojen, kuukausien ja jopa vuosien kuluessa. Laitathan kommentteja, ne piristäisivät sivustoa kovasti!

Tuesday, March 25, 2008

30-vuotis synttärihumua!!

Tänään tuli kriisin paikka, kun tuli täyteen 30 vuotta siitä, kun mie parkaisin ensimmäisen kerran. Kriisiä liennytti kuitenkin kovasti mieheltäni ja veljeltäni saatu iiiiiihana paketti: uusia huonekaluja ja pikku tavaroita Dolls House Emporiumista. Päivitän nyt vihdoin sitten blogianikin ja näytän teillekin, mitä ihanuuksia olen saanut eli lastenhuoneeseen kalusteet, olohuoneeseen takan, kynttilät, kellon, maton, ruokailuhuoneeseen maton ja kylpyhuoneeseen tarvikkeita. Mukana tuli myös Villa Unelmaan siivooja, hänestä laitan kuvia myöhemmin. Aivan ihania kaikki!!:) Kiitos siis vielä kerran miehelle ja veljelle:)

































Tältä siis näyttää Villa Unelmassa tällä hetkellä. Vointi ei oikein salli vielä muuta suurempaa tekemistä, mutta ihana oli päästä vihdoin päivittämään talon sisusta:)

Labels: ,