Nukkekodin elämää

Pikkutytön haave sai kasvaa 28 vuotta, ennen kuin se tuli todeksi eräänä syksyisen harmaana päivänä vuonna 2006. Tämän kuvakirjaston kautta pääset näkemään, mitä tuo haave pitää sisällään ja miten se muotoutuu päivien, viikkojen, kuukausien ja jopa vuosien kuluessa. Laitathan kommentteja, ne piristäisivät sivustoa kovasti!

Saturday, December 30, 2006

Tältä näyttää Villa Unelman

keittiössä tällä hetkellä:

Katsokaa,

mitä ihanaa voitin Marian blogin arvonnassa, tämän iki-ihanan visakoivuisen tuolin! Kiitos vielä kerran, Maria! Tuoli sai paikkansa keittiöstä, siinä voi Ellen-keittäjätär istahtaa hetkiseksi vaikka kutimen ääreen, kun perunat kiehuvat liedellä.

Monday, December 11, 2006

Minut on haastettu

Tarinahaaste:




Tosi kivaa puuhaa kyllä!

"Kokoa pieni tarina ottamalla yksi virke vähintään kolmesta seuraamastasi blogista ja yksi siltä jolta sait haasteen. Lähetä haaste kaikille joilta otit lauseen paitsi hänelle jolta sait oman haasteesi. Ja tämä haaste on sitten täysin vapaaehtoispohjalta toteutettavissa jos aikaa ja intoa riittää."

Tämä tarina tuli haasteen lähettäjältä Miialta, sekä Marialta, Jentsulta, Markokselta:)


Friday, December 08, 2006

Laittakaahan blogienne osoitteita tähän

jos haluatte, että laitan ne tuonne linkkipalkkiin näkyviin:)

Ihanaa,

tänään saapui postista Janin miulle ostama etukäteisjoululahja!:) Kyllä olin yhtä hymyä, kun postista paketti kainalossa kotiin tulin! Sain siis ruokailuhuoneeseen ja olohuoneeseen kalusteet:) Tapetit menee nyt kyllä ruokailuhuoneesta uusiksi, koska tuolin pehmusteet olivatkin siniset. Muttei se haittaa, en oikein ollutkaan tuohon vihreään tapettiin tyytyväinen. Tältä näyttää siis Villa Unelmassa tällä hetkellä:

Kaikki on siis kovin keskeneräistä vielä, mutta kyllä se tästä!